Om oss

Prickfri städning i professionell regi

Väljer du oss som partner för din städning så kommer du att garanteras ett högkvalitativt jobb. Vårt fokus ligger på nöjda kunder och för att få sådana så finns det inga genvägar: det är hårt jobb som gäller. Oavsett vilket uppdrag det handlar om och oavsett storleken på detta. Vi arbetar aktivt med att skaffa oss goda referenser och det får man genom att alltid leverera ett bra resultat. Hittills har vi lyckats väldigt bra.

Vi ser dig som kund och dina behov. Behöver du hjälp med städning så ser vi först och främst till att boka in ett kostnadsfritt möte där vi tittar närmare på dina behov. Därefter så besöker vi dig - eller er - och kollar hur det ser ut, vad som ska göras och räknar på jobbet. Du får sedan en offert att ta ställning till. Vi ger alltid ett fast pris.

flyttstädning Borås

Går du vidare med oss så påbörjar vi uppdraget, vi slutför dte och därefter så gör vi en avstämning med dig. Är allt till din belåtenhet så skickar vi en faktura på jobbet. Vi lämnar alltid garanti på våra jobb så skulle någonting behöva korrigeras så gör vi givetvis detta. Efter några veckor så kontaktar vi er igen. Denna gång för att stämma av och se om det finns någonting som vi eventuellt skulle kunna förändra - förbättra - och om du har några frågor som vi kan svara på. Vi ser alltid till att hålla en god kommunikation med våra kunder. Den gör oss bättre!

Vår personal är vårt allt. Utan dem skulle vi inte vara så stora som vi är idag. Vårt företag ger alltid bra villkor gällande lön och arbetstider. Hos oss ska man trivas och se fram emot att gå till jobbet. Vår låga personalomsättning är ett kvitto på att vi har lyckats med detta.

Oavsett om du behöver professionell flyttstäd i Borås, hjälp med regelbunden hemstädning i Göteborg eller om ditt företag vill ha det lilla extra inom kontorsstädning så är vi redo att hjälpa till. Vi ser fram emot ert samtal och att få påbörja ett samarbete med er. Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett initialt möte. Välkommen till oss!

Välj oss för städning i Borås