Tjänster

Flyttstäd och andra städtjänster

Vi är en komplett städfirma som erbjuder alla tänkbara tjänster inom städning. Vi siktar alltid på flexibla lösningar där vi utgår från dina behov. Alla beställare - oavsett om det handlar om privatpersoner eller exempelvis företag - har olika önskemål och krav. Det är viktigt för oss att kunna möta kunden på kundens villkor.

Lyhördhet är ett annat nyckelord. Detta visar sig genom att vi lyssnar in på vad du vill. Vi ser över din situation, vi räknar på uppdraget och vi ser till att hitta rätt lösning för just dig. Detta följs hela tiden upp. Genom en rak kommunikation oss emellan så hittar vi det mest fruktsamma samarbetet. Vi tar till oss av kritik och ser sådan som ett värdefullt verktyg för att oss använda till vidare utveckling. Genom uppföljning så kan även missnöje och misstag förhindras.

flyttstädning Borås noggrann rengöring av köksfläkt inför flytt

Vad behöver du hjälp med? Vi kan erbjuda det mesta inom städning och här nedan följer en liten genomgång av våra populäraste tjänster:

  • Flyttstäd: Dags att flytta inom Borås? Vi sköter den obligatoriska flyttstäd som ska göras efter att flytten är genomförd. Vid en flyttstäd utgår vi alltid från en checklista och vi ser alltid till att avsätta tillräckligt med personal för att klara den tidsram vi kommit överens om. Vi lämnar alltid en garanti på sju dagar efter avslutad flyttstäd. Tjänsten är rut-berättigad.
  • Kontorsstädning: Ett rent och fräscht kontor öppnar många dörrar. Dels i form av en ökad trivsel - den ger i sin tur en högre prestation hos de anställda. Dels i form av att man som företag kan komma undan en hel del onödiga sjukdagar som kostar pengar. Genom vår kontorsstädning försvinner alla bakterier och baciller. En annan fördel med rätt kontorsstädning handlar om att ge ett bra första intryck. Ditt kontor är den yttersta fasaden gentemot kunder, affärspartner och investerare. Du får bara en chans att ge ett första intryck. Rätt kontorsstädning ger dig bästa möjliga chans att göra så.
  • Trappstädning: Vi har lång vana av trappstädning och kan hjälpa dig som fastighetsägare - eller er BRF - med smidiga, skräddarsydda lösningar. Vi städar rent, sköter underhållet och ser till att grannsämjan ligger på topp.
  • Hemstädning: Hemstädning ger dig möjligheten att leva det liv du vill. Ett dygn har bara 24 timmar och fler och fler upplever att man inte hinner med alla göromål. Hemstädning i vår regi köper dig tid att göra det du tycker är viktigt. Träffa vänner, träna, gå på teater eller äta en bit mat på restaurang. Vi städar effektivt, tryggt och där du själv sätter upp schemat över när - och hur - din hemstädning ska se ut. Vi sätter säkerheten högt: det är ditt hem och din personliga sfär vi städar i. Det respekterar vi; inga nycklar och larmkoder kommer på villovägar. Säkerhet först!
  • Fönsterputs: Vi har lång efarenhet av fönsterputs - både privat och hos företag - och vi kan erbjuda både effektiva, säkra och klanderfria jobb. Vi ger dig rena fönster som ökar ljusinsläppet och får hela bostaden att skina.

 

Saknas den tjänst du söker här ovan? Du får mer än gärna höra av dig i så fall. Vi erbjuder det mesta inom städning och kan säkerligen hitta en bra lösning oavsett vad du behöver hjälp med. Välkommen till Damma & Städa!

Komplett städservice